fbpx
Oldal kiválasztása

Kiss Anna

Személyi edző

Személyi edzés az egészségesebb életért

1/1 személyi edzés

Először, egy szakképzett edző konzultál Veled, ahol megismerjük az egészségi állapotodat, múltbeli sérüléseidet, edzéstörténetedet a konkrét céljaiddal együtt. Megtudhatod, hogyan jutsz el a fitness céljaidhoz.
Mindez azért jár Neked, mert klubunk vendége vagy és nem jár semmilyen kötelezettséggel.
Foglalj konzultációs időpontot a lentebb lévő gombra kattintva, az általad választott edzőnél!

Páros személyi edzés

Ha szeretnél egy személyre szabott edzésprogramot, valamint szívesen edzenél együtt más emberekkel a céljaid felé vezető úton, illetve ha egy edző társat keresel, akivel kölcsönösen tudjátok motiválni egymást. Edzéseitek energikusabbak lesznek, megtaláljátok benne a kihívásokat és jól érzitek magatokat.

Kiscsoportos edzés

Generál edzésprogram, ahol figyelembe veszem egyéni kompetenciáidat és célodat. Javul a mozgásod, kalóriát égetsz, változik a test kompozíciód és nem utolsó sorban egy nagyszerű csapat tagja lehetsz.

Ideje

Formába lendülni

Igazi munka. Igazi Eredmények

Végzettségek

 Fitness Akadémia – testépítő edző
Weider Professional – Életmód és Táplálkozás tanácsadó
Sporttáplálkozás, táplálékkiegészítés

Specialitások

Testépítő fitness edzések funkcionális eszközök beépítésével. Izolált edzések sérülések után. Életmódváltás, testsúlycsökkentés, arányos izomzat kialakítása. Szakszerű segítséget kaphatsz Tőlem, hogy együttműködve akár az első lépésektől együtt tegyük meg az utat célod elérése érdekében.

Elhivatottság

Törekszem minél több ember számára átnyújtani az egészséges élet fontosságát. Hiszem, hogy a fenntartható fejlődés egyéni szemléletváltással valósulhat meg. A programjaimmal te is egy új élhetőbb, egészséges életmódba lépsz.

EGÉSZSÉG

Ebben segítek neked

\

Testsúly csökkentés

\

Alakformálás

\

Izom- és testépítés

\

Erőnlét és állóképesség javítás

\

Életmódváltás

Rólam mondták

Vélemények

1 hónap edzés után már szemmel látható eredményeket értem el, hála Kiss Annának! Nagyon közvetlen és türelmes, a személyes edzéstervével tényleg egyszerű élerni a kívánt testsúlyt. Csak ajánlani tudom! 

Mohácsi Alexandra

Sportkarrierem fejlesztése céljából jelentkeztem Kiss Annának személyi edzésre. Mielőtt elmentem volna nem hittem benne, de az első óra után rájöttem, mekkora plusz segítség. A helyi amatőr testépítő versenyen dobogóra kerültem.

Szabó Máté

Pajzsmirigy problémával küzdök, ezért gyökeresen meg kellett változtatnom az életemet. Ismerősöm szintén ilyen gondokkal küzd, ő ajánlotta Annát. Nagyon meg vagyok elégedve vele, az étrend amit kialakított és a programterve követhető. Köszönöm!

Horváth Gizella

ÁRLISTA

cSATLAKOZZ!

KAPCSOLAT

Szeretne ilyen vagy ehhez hasonló weboldalt? Írjon nekünk!

Email

info@webbogar.hu

Telefon

0630-396-6202